Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.
 
 
 

Sponsors

Op de beursvloer kunt u de onderstaande bedrijven ontmoeten.

Platinum


Abbott
Al meer dan 125 jaar staan wetenschap en innovatie bij ons centraal. Abbott’s baanbrekende vasculaire technologieën helpen mensen met hart- en vaatziekten om weer gezond te worden, zodat ze weer een actief leven kunnen leiden. In Nederland is de Xience®-familie van medicinale stents een veel gemaakte keuze onder artsen bij de behandeling van coronaire hartziekten. Een ander innovatief product is MitraClip®, een unieke technologie voor de behandeling van mitralis regurgitatie. Kijk voor meer informatie op onze websites:

xiencestent.com  |  lekkende-hartklep.nl


Edwards Lifesciences
Our company is driven by a passion to help patients. We partner with clinicians to develop innovative technologies in the areas of structural heart disease and critical care monitoring to help patients live longer, healthier and more productive lives.

edwards.com

Zilver

Angiocare
Angiocare is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner in het veld van de vasculaire geneeskunde. Wij streven ernaar om telkens weer innovatieve producten op de markt te brengen door samen te werken met vooruitstrevende bedrijven. Partners van Angiocare zijn o.a. Wellinq, Stentys, IMDS en Meril.

angiocare.nl


Koninklijke Philips
Koninklijke Philips (Amsterdam, Nederland), is een leider in gezondheidstechnologie, in 2018 werd Azurion gelanceerd, het “next generation image-guided therapy platform”. Azurion vormt de kern voor geïntegreerde oplossingen in de snelgroeiende röntgen-therapie markt. Als marktleider op dit gebied biedt Philips geïntegreerde oplossingen, bestaande uit Interventionele imaging technologieën, plannings- en navigatie software, gecombineerd met interventie apparatuur, inclusief katheters en wires voor diagnose en therapieën. Dit tezamen met een breed scala aan diensten, opleidingen en ondersteuning voor de HCK die allen gericht zijn op het helpen van clinici om betere zorg te bieden. Mede door de overname van Volcano in 2015, is Philips Image Guided Therapy Devices uitgegroeid tot leider in geavanceerde katheters en wires voor diagnose en therapie. iFR, iFR Scout pullback, iFR coronary Roadmap en SyncVision Co-registratie zijn de snelst groeiende ontwikkelingen, die in de interventionele cardiologie betere diagnostische informatie geven. In 2019 komt Philips IGT-D met nieuwe ontwikkelingen wat het fysiologisch onderzoek en IVUS in de dagelijks praktijk verder zal vereenvoudigen en naadloos aansluit op het Philips Azurion platform.

philips.nl


Abiomed manufactures the Impella® family of the world’s smallest heart pumps that provide temporary circulatory support, enabling the heart to rest and potentially recover its native function. The Impella® pumps both unload the heart and stabilize the patient’s hemodynamics before or during a percutaneous coronary intervention (PCI) procedure and during cardiogenic shock. With this minimally invasive intervention, Abiomed aims to change the standard of care for hemodynamic support by „Recovering hearts, saving lives“.

abiomed.com

ACIST – the power to 

ACIST Medical Systems is gespecialiseerd in diagnostische beeldvorming voor de interventiecardiologie en heeft 3 innovatieve producten ontwikkeld die wereldwijd in meer dan 70 landen worden verkocht:

  • ACIST CVi Contrastinjectiesysteem
  • ACIST RXi Rapid Exchange FFR
  • ACIST HDi HD IVUS

acist.com

AstraZeneca
AstraZeneca is een wereldwijd opererend, door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Onze missie is de grenzen van de wetenschap te verkennen om levensreddende medicijnen te ontwikkelen. AstraZeneca gaat verder; gepersonaliseerde medicinale zorg gaat om het juiste geneesmiddel voor de juiste patiënt.

astrazeneca.nl

Biotronik
Mensen met hart- en cardiovasculaire ziekten in staat stellen een beter leven te leiden – dat is wat ons motiveert. Ons doel is om de gezondheid van patiënten te verbeteren door het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten op het gebied van vasculaire interventie en cardiac rhythm management. BIOTRONIK is opgericht in 1963 en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.   

biotronik.com

Boston Scientific is toegewijd aan het creëren van toonaangevende medische oplossingen die het leven beter maken van mensen overal ter wereld. En het is een verbintenis die we serieus nemen. Vraag het maar aan één van de tienduizenden mensen die er trots op zijn zichzelf Boston Scientific medewerkers te noemen.
Bij alles wat we doen combineren we doel en passie. Het is onze passie en onze wens een verschil te maken. En het is ons doel om te innoveren, te creëren en samen te werken. We zijn van plan nooit te stoppen. Elke dag, over de hele wereld, werken wij eraan een wereld van verschil in het leven van patiënten te maken.

bostonscientific.com

Cordis
Cordis, Cardinal Health, is een wereldwijd leider in de ontwikkeling en introductie van innovatieve producten en oplossingen voor de aanpak van cardiovasculaire ziektes. Cordis streeft er voortdurend naar de juiste combinatie van oplossingen, producten, services en data te leveren, ten einde miljoenen patienten, die lijden aan vaatziektes, te behandelen.

Cordis LinkedIn page


Getinge
Getinge is een wereldwijde leverancier van innovatieve oplossingen voor operatiekamers, intensivecareafdelingen, sterilisatieafdelingen en life science. Dankzij onze praktijkervaring en samenwerking met klinische experts, zorgprofessionals en medisch-technisch specialisten, zijn we een grote partner op het gebied van cardiac assist en cardiopulmonary, met onze IABP en ECLS therapie. Nu en in de toekomst.

getinge.com


Medtronic
Door innovatie en samenwerking helpt Medtronic bij het verlichten van pijn, het herstellen van de gezondheid en het verlengen van levens. Het afgelopen jaar hebben wereldwijd meer dan 70 miljoen mensen baat gehad bij onze medische therapieën ter behandeling van meer dan 70 veelvoorkomende aandoeningen.

medtronic.nl


MicroPort®
Door jaren van groei en innovatie is MicroPort® uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van medische oplossingen voor 10 belangrijke medische disciplines, waaronder interventionele cardiologie, orthopedie, hartritmemanagement en elektrofysiologie. Met meer dan 300 producten die momenteel zijn goedgekeurd voor gebruik, draagt MicroPort® bij aan een betere wereld door middel van levensreddende medische therapieën en kwaliteitsverbeterende produkten.

microport.com


Volcano

volcano.nl

Novartis
Onze missie is om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken, om de kwaliteit van leven te verbeteren en de levensduur te verlengen.
Het cardiovasculair-metabole team van Novartis zet zich in voor onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe therapieën en oplossingen om de last van hart- en vaatziekten en metabole aandoeningen, zoals diabetes, over de hele wereld te verminderen. Onze inspanningen richten zich op ziekten die een negatief effect hebben op hart, nieren, lever en bloedvaten met als doel betere resultaten voor patiënten te bereiken.

novartis.nl

Brons