Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.
 
 
 

Welkom

Welkom op de website van de Dutch Revascularisation and Electrophysiology Summit (DRES).

Uitnodiging

Geachte DRES bezoeker

Met genoegen kondigen wij u de tiende editie van de Dutch Revascularisation and Electrophysiology Summit (DRES) aan voor 11 en 12 juni 2020. Het congres vindt plaats in het vertrouwde congrescentrum Hart van Holland te Nijkerk. Zoals u inmiddels gewend bent, hebben wij ons weer ingespannen voor een actueel wetenschappelijk programma van hoge kwaliteit, waarbij ook volop gelegenheid bestaat vakgenoten te ontmoeten en uw netwerk uit te breiden.

De doelstelling van DRES blijft, om u een beknopte bloemlezing te bieden van de hoogtepunten van het afgelopen jaar op het gebied van klinische hartzorg. Hiermee wordt een extra mogelijkheid geschapen een deel van uw geaccrediteerde nascholing in eigen land te behalen. Inmiddels heeft DRES haar activiteiten ook uitgebreid naar het Caribisch gebied met de eerste CRES editie in december 2019, wat eveneens een succes is gebleken.

Wij bieden u – zoals elk jaar – weer boeiende presentaties, state of the art lectures, taped cases en live cases, constructieve discussies en workshops, terwijl wij ook stilstaan bij 10 jaar DRES. Het thema van de DRES Meeting 2020 is “Zinnig en Duurzaam”, actuele begrippen waaraan in een aantal sessies aandacht wordt besteed.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op donderdag 11 en vrijdag 12 juni aanstaande in Nijkerk!

 

De congrescommissie Stichting DRES

Vlnr: Dr. Raymond W.M. Hautvast, Dr. Martin E.W. Hemels, Mw. Tonne Verdonk, Jochem Treu,
Dr. Gillian A.J. Jessurun, Dr. Peter C. Smits & Dr. Peter W. Danse

Trailer

Countdown

Nieuwsbrief DRES Meeting


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

[contact-form-7 id=”5148″ title=”Contact form 2″]

Sponsors