Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.
 
 
 

Welkom Test

DRES Meeting 2019

Geachte DRES bezoeker,

Op donderdag 13 en vrijdag 14 juni 2019 vindt in Nijkerk de DRES Meeting 2019 plaats. Het is de negende editie alweer van het tweedaags congres dat inmiddels bij de vele participanten in de zorgketen van interventies aan het hart tot een vast onderdeel van hun periodieke bijscholing is gaan behoren. Het interactieve format blijft vooralsnog ongewijzigd, met op de donderdag wetenschappelijke sessies voor medici, parallel aan het Cathlab Symposium dat zich richt op gespecialiseerd verpleegkundigen en allied professionals. Op vrijdag bestaat het programma traditiegetrouw uit een plenair deel met voordrachtsessies, workshops en live demonstraties voor alle bezoekers.

Het thema voor 2019 is preventie, waarvoor gerenommeerde nationale en internationale sprekers hun opwachting zullen maken. De live demonstraties zullen dit jaar verzorgd worden vanuit het Radboud UMC en het Haaglanden Medisch Centrum.

De congrescommissies van zowel DRES als het Cathlab symposium zijn uitgebreid. Voor DRES is Dr. Martin Hemels toegevoegd als director voor de electrofysiologie en aan de congrescommissie van het Cathlab Symposium is het bestuur van het NICE congres toegevoegd. Met deze uitbreiding is voor 2019 wederom een boeiend nascholingsaanbod gerealiseerd.

Voorts melden we met enige trots, dat DRES zijn activiteiten dit jaar zal uitbreiden naar de Caribbean, waar op 3 en 4 december 2019 de eerste CRES (Caribbean Revascularisation and Electrophysiology Summit) zal plaatsvinden. DRES zal dit realiseren in samenwerking met de NASHKO ( Nederlands Antilliaanse Stichting voor Hoger Klinisch Onderwijs). Nadere informatie hierover volgt de komende maanden, zodat u op tijd uw reis kan vastleggen.

Het bestuur van DRES en het Cathlab Symposium wensen u voor 2019 een leerzaam en aangenaam congres toe!

Tot ziens op DRES in juni en bon bini op CRES in december!

De congrescommissie Stichting DRES

Dr. Gillian A.J. Jessurun, Dr. Raymond W.M. Hautvast, Dr. Peter W. Danse & Dr. Peter C. Smits

TrailerArchief

Archief 2011-2018
Herbeleef eerdere edities van de DRES Meeting!

Countdown