Toegangscontrole

DRES Meeting 2021 en het Cathlabsymposium 2021 zijn corona gecertificeerde bijeenkomsten. Dit houdt in dat iedere deelnemer een corona toegangsbewijs nodig heeft. Hoe je die aanmaakt lees je hieronder. Neem de informatie aandachtig door want zonder toegangsbewijs kun je niet deelnemen aan het congres.

Mocht je na het lezen van de instructie vragen hebben, stuur dan een e-mail aan het congressecretariaat.

Maak zelf een toegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek wel een corona toegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

Stap 1
Download de CoronaCheck app of ga naar CoronaCheck.nl

Stap 2
Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: 1) testbewijs, 2) vaccinatiebewijs of 3) herstelbewijs.

Stap 3
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. Vergeet niet om je legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Niet gevaccineerd? Plan een test afspraak!

Iedereen die niet volledig gevaccineerd is (en géén herstelbewijs heeft), dient zicht te laten testen. Een afspraak voor een test kan kosteloos gemaakt worden via de website testenvoortoegang.org. Volg de instructie op de website en houd rekening met het volgende.

  • Kies bij de vraag “Waarvoor wil je je laten testen?” voor “Zakelijke bijeenkomst”
  • De test moet worden afgenomen binnen 24 uur voor aanvang van evenement
  • De negatieve uitslag van de test verwerk je zoals hierboven beschreven tot een QR code in de app.
Scroll to Top