SPONSORS

Ontmoet de bedrijven die de DRES Meeting mede mogelijk maken!

Platinum Sponsors

Abbott
Al meer dan 130 jaar staan wetenschap en innovatie bij ons centraal. Abbott’s baanbrekende vasculaire technologieën helpen mensen met hart- en vaatziekten om weer gezond te worden, zodat ze weer een actief leven kunnen leiden. In Nederland is de Xience®-familie van medicinale stents een veel gemaakte keuze onder artsen bij de behandeling van coronaire hartziekten. Een ander innovatief product is MitraClip®, een unieke technologie voor de behandeling van mitralis regurgitatie. Kijk voor meer informatie op onze websites:

xiencestent.com | lekkende-hartklep.nl

Edwards Lifesciences
Edwards Lifesciences is sinds 1958 bezig met het ontwikkelen van geavanceerde hartklep therapiën. Vandaag de dag zijn we vooral bekend vanwege de Sapien TAVI kleppen; de Sapien XT en de Sapien 3. Daarnaast zijn er ook andere vernieuwende producten binnen het mitraal en tricuspidaal domein in ons gamma bekend, zoals Cardioband en PASCAL. Kijk voor meer informatie op onze website.

edwards.com  |  nieuwehartklep.nl

Gouden Sponsor

Boston Scientific
Boston Scientific is dedicated to transforming lives through innovative medical solutions that improve the health of patients around the world.

bostonscientific.com

Zilveren Sponsors

ACIST – the power to
ACIST Medical Systems is gespecialiseerd in diagnostische beeldvorming voor de interventiecardiologie en heeft 3 innovatieve producten ontwikkeld die wereldwijd in meer dan 70 landen worden verkocht:

  • ACIST CVi Contrastinjectiesysteem,
  • ACIST RXi Rapid Exchange FFR
  • ACIST HDi HD IVUS

acist.com

Angiocare
Angiocare is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner in het veld van de vasculaire geneeskunde. Wij streven ernaar om telkens weer innovatieve producten op de markt te brengen door samen te werken met vooruitstrevende bedrijven. Partners van Angiocare zijn o.a. Wellinq, OrbusNeich, SIS Medical en Meril.

angiocare.nl

AstraZeneca
AstraZeneca is een wereldwijd opererend, door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Onze missie is de grenzen van de wetenschap te verkennen om levensreddende medicijnen te ontwikkelen. AstraZeneca gaat verder; gepersonaliseerde medicinale zorg gaat om het juiste geneesmiddel voor de juiste patiënt.

astrazeneca.nl

Biotronik
Mensen met hart- en cardiovasculaire ziekten in staat stellen een beter leven te leiden – dat is wat ons motiveert. Ons doel is om de gezondheid van patiënten te verbeteren door het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten op het gebied van vasculaire interventie en cardiac rhythm management. BIOTRONIK is opgericht in 1963 en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.

biotronik.com

Ferrer
At Ferrer we want to create a better society by promoting people’s real wellbeing. While working to contribute to people’s health and quality of life, we are aware of the responsibility we have to our environment, which is why we are strongly committed to social, environmental and economic sustainability. Established in Barcelona in 1959, we are currently present in more than one hundred countries and our team is made up of 2,000 people across the globe. We provide trusted solutions through real and focussed innovation in the areas of pain, nervous system and self-care. In all our activity, we aim to achieve sustainable growth, doing our work as well as we know and ensuring a responsible value chain. Ferrer, for good.

ferrer.com

Medtronic
Door innovatie en samenwerking helpt Medtronic bij het verlichten van pijn, het herstellen van de gezondheid en het verlengen van levens. Het afgelopen jaar hebben wereldwijd meer dan 70 miljoen mensen baat gehad bij onze medische therapieën ter behandeling van meer dan 70 veelvoorkomende aandoeningen.

medtronic.nl

MicroPort®
Door jaren van groei en innovatie is MicroPort® uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van medische oplossingen voor 10 belangrijke medische disciplines, waaronder interventionele cardiologie, orthopedie, hartritmemanagement en elektrofysiologie. Met meer dan 300 producten die momenteel zijn goedgekeurd voor gebruik, draagt MicroPort® bij aan een betere wereld door middel van levensreddende medische therapieën en kwaliteitsverbeterende produkten.

microport.com

Novartis
Onze missie is om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken, om de kwaliteit van leven te verbeteren en de levensduur te verlengen.
Het cardiovasculair-metabole team van Novartis zet zich in voor onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe therapieën en oplossingen om de last van hart- en vaatziekten en metabole aandoeningen, zoals diabetes, over de hele wereld te verminderen. Onze inspanningen richten zich op ziekten die een negatief effect hebben op hart, nieren, lever en bloedvaten met als doel betere resultaten voor patiënten te bereiken.

novartis.nl

Philips
Er zijn aanzienlijke uitdagingen bij het leveren van hoogwaardige coronaire interventies. Bij Philips erkennen we dat het cathlab een complex gebied is dat bestaat uit verschillende gegevens en systemen. Daarom bieden wij een volledig geïntegreerd ecosysteem dat is ontworpen om u sneller meer informatie te geven, wat leidt tot betere prestaties van het lab, meer vertrouwen bij het nemen van beslissingen en betere behandelingsresultaten. Bovendien is ons slimme beheer van de röntgendosis er om u, uw collega’s en uw patiënten te beschermen. Kom bij ons langs voor meer informatie.

philips.nl/igt

Sanofi
Elke dag werken we bij Sanofi aan oplossingen voor mensen met gezondheidsproblemen. We zijn een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de menselijke gezondheid. We voorkomen ziekten door middel van vaccins en bieden innovatieve behandelingen om pijn te bestrijden en lijden te verlichten. We helpen zowel mensen die te maken krijgen met een zeldzame ziekte als miljoenen mensen met langdurige, chronische aandoeningen. In meer dan 100 landen, ook in Nederland!

sanofi.nl

Bronzen Sponsors

Scroll to Top